2019-03-23 Zelf pasta maken.
" Zelf pasta maken" was het onderwerp van de contactavond van zaterdag 23 maart 2019.
De praktische les met de nodige uitleg werd gegeven door Claudio Cavaliere. De toelichting, van Claudio, doorspekt met zijn typische Italiaanse expressie, wekte onmiddellijk de aandacht van de aanwezigen. Het was een geanimeerde interpretatie en er werden ook veel praktische vragen gesteld door de geïnteresseerden. Er was een goede opkomst van de leden, het was ook zo gezellig mede door hier en daar een humoristische opmerking. Het was een hele motivering om al die vrolijke gezichten te zien bij deze uiteenzetting van het onderwerp. Claudio kreeg een wel verdiend applaus van de tevreden aanwezigen. Na het koken van de pasta was het "moment suprême" aangebroken. De "al dente" of beetgaar gekookte pasta werd geserveerd met Italiaanse saus, Parmezaanse kaas en stokbrood. Iedereen vond de spaghetti lekker, alles was op, alleen nog wat stokbrood was er over.
De lege borden en lege wijnglazen waren het stille bewijs van een geslaagde Italiaanse avond voor de leden, sympathisanten en het bestuur van "Wijngilde De Sleedoorn"
Bedankt lieve mensen en tot de volgende contactavond.