Wijngilde

De Sleedoorn

2019-03-23 "Zelf pasta maken".

pasta

Beste leden, vrienden en sympathisanten, 

Wij nodigen jullie uit op onze volgende contactavond op zaterdag 23 maart 2019. Plaats: De polyvalente zaal van buurhuis 't Kliniekske Noordlaan 6a Genk - Winterslag. Aanvang 19.00u.Thema: We zullen de Italiaanse tour opgaan:

" Zelf pasta maken"

Claudio Cavaliere, laat ons zien hoe we zelf het deeg van de pasta kunnen maken. Ook maakt hij de pasta klaar voor gebruik, in verschillende vormen. Deze pasta wordt in een grote hoeveelheid gemaakt, om daarna door ons genuttigd te worden. Deze porties pasta, zijn voor iedereen voldoende zijn, om als volledige maaltijd beschouwd te kunnen worden. Claudio maakt de pastasaus al bij hem ten huize klaar. 

Dit omdat we anders in tijdsgebrek komen. Vragen over hoe hij de saus maakt kunnen altijd gesteld worden. De pasta wordt geserveerd met parmezaanse kaas en stokbrood. Voor de rest is alles voorzien zoals op een gewone contactavond. Er zijn verschillende soorten wijnen, plat en bruis water, koffie of thee met een versnapering. Dit maal vragen we eenmalig €5 per persoon voor de leden, en €7 voor de niet leden. Dit omwille de kosten een beetje te drukken. Alles is in de prijs inbegrepen.

Om de hoeveelheden aan ingrediënten te kunnen schatten, vragen we jullie, om zeker in te schrijven. Inschrijven vóór maandag 18 maart aub.Naam en aantal deelnemers gelieve te vermelden, dit kan op: Email: wijngilde-desleedoorn@skynet.be of tel. 089/303568.

We gaan er een gezellige Italiaanse avond van maken, jullie familie, vrienden en kennissen zijn ook welkom. Maar denk er wel aan, deze personen ook heel zeker te vermelden bij uw inschrijving. Het bestuur verheugd zich jullie te mogen begroeten.

Saluti a tutti e speriamo di darvi il benvenuto il 23 marzo alle 19.00.

Gebruikersmenu

Login